Unn Sigmundsdatter Skibekk

Jeg trives med å fortelle om lokal historie sett i et større historisk perspektiv.

Norsk, svensk, engelsk

Sted: Halden

Språk: Svenska och norska och guidar även på engelska

Epost 

Områder jeg guider i: Jeg guider i Østfold og Bohuslän, og etter hvert Dalsland. Jeg har en stor kjærlighet for Halden og Haldendistriktet, grensestrøkene langs fjorden og Hvalerøyene. 

Hva slags turer: Voksne og barn, grupper på opp til 30-40 personer, guidinger på opp til 2-3 timer hvis det inkluderer bussreise. 

Om meg som guide: Jeg trives med å fortelle om lokal historie sett i et større historisk perspektiv, og og jeg liker å informere om natur og håndverkstradisjoner, og tidligere industri og arbeidsliv. Folkedrakter og bunader er et spesielt interessefelt for meg.

Det er en fin utfordring når enkeltgrupper bestiller en «skreddersydd» guiding innenfor sitt interessefelt, men da må jeg naturligvis ha litt tid til å forberede meg på forhånd. 

Gränsguiderna om Unn: - Unn har precis seglat från Bermuda till Norge och hämtar inspiration till sina guidningar från världens alla hörn. Unn är mycket duktig på hantverk av alla de slag och har bland annat sytt uniformer till fästningsguiderna på Fredriksten Festning i Halden.

visitoestfold.com
Unn Sigmundsdatter Skibekk

Flere guider: